Меню
Вашата кошница

Сватбени комплекти

Модел: m-0085
Комплектът съдържа – шампанско с украса,  украса за чаши, вино за църква с украса, украса за бокал, държачи за свещи. Може да се изработи в цветове по желание. ..
89.00лв.
Модел: m-0211
Комплектът включва  шампанско с украса,  вино с украса, държачи за свещи и украса за чаши и бокал...
55.00лв.
Модел: m-0251
Комплект “Принцеса”- съдържа шампанско с украса, украса за чаши, кошничка за халки,  държачи за свещи. Коплектът може да се изработи и в други цветове...
59.00лв.
Модел: N-0783
Комплектът съдържа бутилка шампанско и две чаши. Декориран е с морски звезди и перли. Към него може да поръчате ритуални свещи, гривни, бутониери и др. аксесоари. Срок – 3 работни дни. Може да поръчате този комплект с панделки в предпочитан от вас цвят...
57.96лв.
Ритуален комплект с морски мотиви в синьо Ритуален комплект с морски мотиви в синьо
Нов продукт
Модел: N-1054
Комплектът съдържа две ритуални чаши и шампанско. Цветът на украсата може да се променя. Срок – по договаряне в зависимост от натовареността. Към комплекта може да се изработят и други аксесоари в този стил. Продукта е ръчно декориран и може да има промяна във формата, цвета и разположението н..
57.96лв.
Модел: N-0521
Комплектът съдържа рисувано шампанско и две рисувани чаши с народни мотиви. Срок 3/4 работни дни. Може да се надпише с имена на чашите. ..
48.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)