Меню
Вашата кошница

Подаръци и покани за кумове и родители

Модел: N-0065
Комплектът съдържа две рисувани чаши, декорирано вино и кутия за чаши. Изработват се по заявка. Срок по договаряне. Цветовете и надписите могат да се променят по ваше желание...
59.34лв.
Модел: N-0726
Изработва се по поръчка. Цветовете, украсата и надписите могат да се променят. Ориентировъчни размери на кутията 18х9х8 см . За поръчка е необходимо да се уточнят текста и декорацията. Срок на изпълнение – по договаряне. Свържете се с нас за допълнителна информация. ..
31.90лв.
Модел: N-0206
Цената е за комплект от две чаши. Рисувани чаши с вълк и лисица, закачлив подарък за кумове. Изработват се в цветове и надписи по желание. Срок – три до пет работни дни. Можете да персонализирате този продукт при поръчка в “ забележка „. ..
30.00лв.
Покана, подарък за кумове, Вино с чаши
Нов продукт
Модел: N-1020
Цената е за комплект от две чаши и декорирано червено вино. Рисувани чаши с вълк и лисица, закачлив подарък за кумове. Изработват се в цветове и надписи по желание. Текстът и видът на бутилката са съобразени с предпочитаните от вас цветове. Срок – пет работни дни. Можете да персонализирате този прод..
46.92лв.
Покана/подарък за кумове
Нов продукт
Модел: N-0951
Съдържа бутилка декорирано вино и две рисувани чаши. Основата и цветята може да са в друг цвят, текста също може да се променя...
52.44лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)