Меню
Вашата кошница

Доставка

 Условия и срокове за доставка

Доставка на всички видове продукти, стоки, оборудване и др. от  svatbeni.bg, се извършва на територията на цялата страна, чрез куриерска фирма Еконт. Цената на доставката е 6лв. За поръчки над 120лв., доставката за цялата страна е безплатна.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да поискате ОТСТЪПКА за КОЛИЧЕСТВА.

Уважаеми клиенти,

Вашите поръчки доставяме чрез услугите на куриерска компания СПИДИ АД или ЕКОНТ.
 

 • Поръчки, направени в дни на официални празници или почивни дни (събота или неделя), се обработват в първия работен ден след подаване на поръчката.
   
 • В случаите на изчерпани наличности, можете или да получите пратката си на по-късен етап, като датата на извършване на доставка допълнително се съгласува с Вас, или продуктът да бъде премахнат от поръчката Ви, за което ще бъдете своевременно уведомени.
   
 • Поръчката Ви ще бъде грижливо опакована с подходящи за целта материали. При получаването й, внимателно прегледайте доставените продукти и при наличието на забележки или видими дефекти, следва да ги отразите в приемо-предавателния протокол.
   
 • Изисква се Ваш телефонен номер в случай, че ние или куриерската фирма трябва да осъществим контакт с Вас, касаещ времето на доставката. Ако не разполагате с мобилен телефонен номер, моля,  да оставите стационарен.
   
 • В случай на непотърсена доставка, клиентът ще бъде таксуван с разходите по връщането й.
   
 • За срокът и цената за доставки извън територията на България, ще бъдете уведомени в отделен имейл.