Меню
Вашата кошница

Блог - сватба RSS Feed

27 Apr 5 странни сватбени ритуали по света
admin 0 194
1. Китай Започваме с Китай, защото там традицията е най-сърцераздирателна. Месец преди сватбата булката е длъжна да плаче всеки ден, по един час. Десет дни, след началото на ритуала, към плачещата булка се присъединява и майка и, а десет дни по-къ..
28 Jan Сватбените ритуали
admin 0 483
За сватбения ден всички роднини се надпреварват да дават съвети къде какъв ритуал и традиция трябва да се изпълни и това определено е побъркващо. За това събрахме основните ритуали за най-важния ден, в поредността, в която обикновено се изпълняват. ..
28 Jan 4 често срещани грешки при организирането на сватба
admin 0 363
1. Купуваш роклята месеци преди важната дата Първата причина е, че във времето до сватбата е възможно тялото ти да се промени - да напълнееш или отслабнеш, а корекциите по нея в последния момент ще създадат допълнително хаос около организацията. Д..
09 Jan Ръководство на перфектната кума
admin 0 598
Да си кума е гордост и привилегия и едва ли в началото, когато те поканят знаеш колко задължения те очакват. В момента, в който кажеш „ДА“ те затрупват куп отговорности, но от къде да започнеш най-напред... В твоя помощ събрахме основните ангажимент..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)