Меню
Вашата кошница

Блог RSS Feed

27 Apr 5 странни сватбени ритуали по света
admin 0 163
1. Китай Започваме с Китай, защото там традицията е най-сърцераздирателна. Месец преди сватбата булката е длъжна да плаче всеки ден, по един час. Десет дни, след началото на ритуала, към плачещата булка се присъединява и майка и, а десет дни по-къ..
13 May Сватбите на открито - официално разрешени, ето при какви условия :)
0 447
Официално разрешиха сватбите на открито! Това се разбра от срещата на премиера на България Бойко Борисов с ресторантьорския бранш. Най-важната промяна е, че вече няма ограничения за броя гости. Това е глътка въздух за всички младоженци. Остават обаче..
03 Apr Сватба на морето - от къде да започнем?
0 451
За много булки мечтаната сватба е на плажа на морето, под залязващото слънце и сред нежните звуци на вълните. Морските курорти са предпочитани за сватбения ден и за това решихме да обобщим кои са основните детайли при организирането на морска сватба...
24 Mar Текстове за  сватбени покани за родители
admin 0 579
Мили мамо и тате, искам да ви благодаря за спомените от моето детство, да ви благодаря за мечтите, които помогнахте да станат реалност, да ви благодаря за куража, който сте ми давали в миговете на изпитания! Да ви се извиня за всичко, с което неволн..
22 Mar Как се организира кръщене?
0 462
Кръщенето или Светото кръщение е един от най-важните моменти след раждането в християнското семейство. Ето най-важните неща, свързани с подготовката за този празник: Избор на кръстници Кръстниците са най-важните хора за детето, след неговите роди..
19 Mar Коронавирус и сватба - ами сега?
0 431
България е в извънредно положение до 29 март 2020 год. поради разпространението на COVID-19. Заповедта на здравния министър, с която се въвеждат противоепидемични мерки на територията на Р България до 29.03.2020 г., включва няколко точки, които засяг..
17 Mar Текстове за сватбени покани
admin 0 372
А много идеи как да изглеждат вашите покани можете да откриете тук   Примерен текст №1 Някои казват:“Беше време“, други пък: „Имахте време“… Всъщност има ли значение, щом вече взето е решение?! ……. Булка ще си вземе! С нестихваща любов и твър..
11 Mar 7 български песни за първи сватбен танц
0 1332
1. ДУЕТ ШИК – Аз Просто Те Обичам 2. ВАСИЛ НАЙДЕНОВ И СИЛВИЯ КАЦАРОВА – Огън От Любов 3. ФАМИЛИЯ ТОНИКА – Обич 4. ОРЛИН ГОРАНОВ – Светът Е За Двама 5. ИМПУЛС – Ако Ти Си Отидеш За Миг 6. ЛЮБО КИРОВ – Имам Само Теб 7. МАРИЯ НЕЙКОВА – Вървят Ли Д..
17 Feb Документи за сключване на граждански брак
0 348
Сватбата е прекраксно събитие, но както всичко останало в живота ни и този момент е свързан с малко бюрокрация. Ето какви документи са Ви необходими, за сключване на граждански брак. Необходими документи за записване за граждански брак 1. Двете лич..
07 Feb 5 забавни, но истински разлики в отношенията между двойката преди и след брака
admin 0 620
Илюстраторите на Bright Side са събрали няколко забавни, но истински разлики в отношенията между двойката преди и след брака. Вие откривате ли се в тях?     ..
28 Jan Сватбените ритуали
admin 0 475
За сватбения ден всички роднини се надпреварват да дават съвети къде какъв ритуал и традиция трябва да се изпълни и това определено е побъркващо. За това събрахме основните ритуали за най-важния ден, в поредността, в която обикновено се изпълняват. ..
28 Jan 4 често срещани грешки при организирането на сватба
admin 0 351
1. Купуваш роклята месеци преди важната дата Първата причина е, че във времето до сватбата е възможно тялото ти да се промени - да напълнееш или отслабнеш, а корекциите по нея в последния момент ще създадат допълнително хаос около организацията. Д..
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)